Kineziológia + EFT

Lelki edző

Lelki edző

Kinek van szüksége (EFT) segítőre?

2021. november 03. - Lelki edző

Tisztázzuk akkor az elején mindenkinek :)

  1. Minden embernek

Azt kívánom bárcsak annyi embernek tényleg ne lenne problémája, mint ahány állítja magáról, hogy nincs neki. Véleményem szerint azoknak az embereknek van a legnagyobb szüksége segítségre, akik tagadják. Egy átlagos felnőtt embernek mire felnő legalább 100 traumája lesz, mire 35 éves leszel a hitrendszereid megszilárdulnak, erősen bekorlátoznak és nehéz onnan kimozdítani Téged, márpedig nagyon sok hiedelem pont ellened dolgozik mindennap, a nap 24 órájában öntudatlanul!

Az egyetlen hely, ahol fontos néha takarítanod a saját elméd” (Byron Katie)

Te hogyan szoktál? 

  1. Mindenkinek, aki érezte már magát nagyon rosszul

Tudod, hogyan kezeld egészségesen az érzéseidet? Mi zajlik benned és hogyan hatnak rád az érzelmeid?

A legtöbb ember elnyomja, elfojtja, másra vetíti ki a saját negatív érzéseit, de a tested egy zárt rendszer, valahol kiütközik. Képzeld el, hogy nagyon dühös vagy és pár perc múlva már elfojtod, mert iskolában, munkában vagy, vagy mert azt tanultad, hogy nem szabad ilyet érezni. Hova kerül? Megsúgom: benned marad és esetleg megfájdul a fejed, vagy a hasad…

Ugye?

Mi van, ha több köze van az érzéseinknek, érzelmi állapotunknak ahhoz, ahogy vagyunk, mint eddig gondoltuk?

  1. Mindenkinek, aki gondolt már magáról rosszat

Ó, a gondolatok. Még sokkal meredekebb téma, mert az emberek meg vannak győződve róla, hogy igazuk van. Mindenki, minden egyes ember! Így nehéz őket kimozdítani a saját negatív korlátozó gondolataikból. Nem hiszik el, hogy ezektől betegek is lehetnek. Pedig de!

A gondolatokkal az a baj, hogy egyre okosabbak, intelligensebbek vagyunk, egyre több információhoz jutunk és így több hitrendszer is kerül a fejünkbe, ami bizony korlátoz is minket. Gondolatod millió van és nézheted ilyen nézőpontból meg olyanból is, de ezzel sehová nem fogsz jutni. Ugye, tudod, miről beszélek? Kattogsz, pörögsz, de nem haladsz semerre. De az érzéseidből jóval kevesebb van, ha azokra figyelsz, hamarabb megleled a választ.

  1. Mindenkinek, aki valaha is azt érezte, hogy áldozat

Nem nagyon van kivétel. Szinte mindannyian érezzük/éreztük már úgy, hogy az élet megtörténik velünk, nincs ráhatásunk és sokszor öntudatlanul is kiadjuk a kezünkből az irányítást. És azt hallottam egy előadásban, Iyanla Vanzanttól, hogy minden olyan gondolat, hogy „Ennek nem kellett volna megtörténnie” az áldozat szerepben tart minket.

Gyakorlatilag a politika áldozatának, a rendszerek áldozatának, az egészségügy áldozatának, a házasság/párkapcsolat áldozatának, a gondolataink áldozatának, a műszaki kütyük áldozatának, a gyerekeink áldozatának, a szüleink áldozatának, a körülmények áldozatának, a betegségek áldozatának…. érezhetjük magunkat mindannyian.

Ha bármelyik ismerős, segítek visszavenni az erőd. Van egy külön blog is erről a témáról. De ezzel a témával azt gondolom érdemes lenne tényleg mindenkinek foglalkoznia.

Blog: https://lelkiedzo.blog.hu/2021/08/22/mi_az_aldozatszerep_es_mit_tehetsz_ellene

  1. Mindenkinek, akinek negatív ismétlődés van életében

Az ismétlődés segíthet abban, hogy észrevegyem, fejbe kólintson már a felismerés, hogy nézd már ezzel a helyzettel kezdeni kellene valamit. Ne ragadjak bele és mondjam, hogy ó ez már az őseimnél is így volt. Bizony így volt, de attól TE még megváltoztathatod, igen pont TE és igen, pont MOST!

  1. Mindenkinek, aki nem tudja kezelni a stresszt

Azt hiszem, hogy ez is egy fontos téma. Fülakupunktúrából vizsgáztam éppen, az alkoholizmus Magyarországon népbetegség, az emberek a stresszt, a feszültséget nem tudják kezelni és isznak, drogoznak, túl sokat esznek és függnek a telefonjuktól a Facebook lájkoktól, valamitől! Aztán vannak, akik jobban kezelik és mondjuk elmennek sportolni, ami jó és ajánljuk is, mert legalább hasznos és pozitív hormonokat szabadít fel, de hangsúlyozom, attól még a problémád nem lesz megoldva és ha visszakerülsz hasonló szituációba, ugyanúgy fogsz reagálni.

Ha nem jársz valamilyen segítőhöz és/vagy nem csinálsz valamit rendszeresen, akkor te nem kezeled a stresszt csak elnyomod. Nem jó, megint csak NEKED! Figyelj, nekem mindegy, komolyan, de neked nem jó és a családodnak sem! És mindig hangsúlyozom, hogy bárkihez csak menj el!

  1. Mindenkinek, aki nem tudja kifejezni az érzéseit

Nagyon meglepődnétek szerintem, ha látnátok, hogy okos, értelmes felnőtt emberek mennyire nem tudják kifejezi az érzéseiket, nemhogy átélni, megélni, de elmondani sem. Megkérdezem az embereket, hogy érzed magad ettől, milyen érzést okoz a testedben és gondolatok jönnek rá! Azt hiszem ez is kezd népbetegség lenni. Senki, sehol nem tanított meg rá Téged sem, engem sem. Mind okosak szeretnénk lenni és szépek, pedig érzőlények vagyunk és az érzéseinkkel nem foglalkozunk, súlyos hiba! Valahol ki fog ütközni!

  1. Mindenkinek, aki nem tudja kezelni az érzéseit

Na sejthetitek, hogyha nem tudjuk megfogalmazni sem, akkor mennyire tudjuk kezelni, jól gondoljátok, pont semennyire. Elfojtjuk, elnyomjuk, ráüvöltünk a feleségünkre, férjünkre és akkor kiadtam magamból. Amúgy nem. Ezzel sincsen megoldva. És látjuk, hogy súlyos esetben hova vezet, agresszióhoz, mert telítődsz, te is. Ha nem foglalkozol az agresszióddal, szintén nem oké. Még ha ki is kiabálod attól nem oldódott meg benned.

  1. Mindenkinek, akinek bármilyen krónikus fizikai fájdalma van

Ajánlom ezzel foglalkozó emberek kutatásait is. Sok esetben berögzült, beragadt érzelem is van egy-egy fizikai tünet mögött. Honnan tudom? Én mindennap tapasztalom. De ne hidd el nekem, próbáld ki! De az biztos, hogy a fájdalomhoz is társul stressz és negatív érzelem, így ha másra nem, arra lehet dolgozni, hogy érezem magam azért, hogy ez vagy az a bajom.

  1. Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy szeretné kicsit jobban megismerni a működéseit, a tudatalattiját

Szerintem mindenki számára hasznos lenne, ha picit odafigyelne magára és megismerné, hogyan is működik ő és hogyan jelez a teste és mit kezdhet ezekkel, hogy jobban legyen! Az önismeret amúgy is kifizetődő. Ma mindenki tudatos szeretne lenni, de valahogy ez is a bal agyféltekét erősíti és már mindent tudunk fejben, de még érzés szinten, energia szinte nincsen a helyén!

  1. Mindenkinek, aki szabotálta már a saját sikerét

Amikor valakinek rossz érzései vannak, ha előléptetik, vagy túl sok pénzt keres. Vagy eltöri a lábát, mikor valami jutalmat kap, ez öntudatlan szabotázs is lehet akár. Érdemes megvizsgálni magadat. Csak és kizárólag jó érzések vannak benned a sikerrel kapcsolatban?

Jártál már úgy, hogy közel jutottál a sikerhez, bőséghez, de előtte egy lépéssel történt valami? Akár gyakran előfordul? Gyere és beszéljük át!

  1. Mindenkinek, aki túlságosan logikus, a „fejében van”

Mit értek ez alatt? Túl sokat agyalsz? Túl sokat kattogsz? Túl sokat pörögsz? Állandóan jár az agyad? Talán le sem tud állni, nem tud csillapodni. Hát akkor érdemes áthelyezni a hangsúlyt a fejedről a szívedre! Sokat fog segíteni!

  1. Mindenkinek, aki nem úgy él, ahogyan szeretne

Nem úgy éled az életedet, ahogyan szeretnéd? Nem vagy boldog, kiegyensúlyozott és felszabadult? Akkor tegyél érte, mert magától nem lesz jobb, senki nem fog tenni érte helyetted és nem is tud!

Az idő majd megoldja, sajnos nem igaz, a beragadt érzelmeidet és blokkolt energiádat nem fogja megoldani az idő, csak mélyebbre kerül. Nem ezt akartad hallani, sajnálom. Pedig így van.

Nagyon sok esetben, 20, 30 de akár 70 évvel ezelőtti események jönnek fel egy-egy EFT alkalom alatt, nem onnan indulunk, egyszer csak beugrik és feljön és látható, hogy társul hozzá rengeteg negatív érzés, na azok ott megrekedtek, de ezen lehet változtatni.

Te és csak te tudsz tenni magadért, ne is várd mástól, hogy majd megoldja.

Ami benned rossz érzést okoz, azt te is tudod megváltoztatni, más nem! Amíg úgy gondolod, hogy más, addig áldozatszerepben vagy és kívülre helyezed a felelősséget és a megoldást, amire nincs ráhatásod, igaz?

  1. Minden egyes embernek a Földön!

Komolyan mindenkinek. És, hogy ne gondoljátok, hogy csak hazabeszélek, szeretném, ha bármilyen segítőhöz elmennétek, vagy bármelyik EFT-s kollégámhoz, mert alapvetően azt szeretném, ha az emberiség változna. Ha mindenki jobban érezné magát, sokkal kevesebb probléma és tragédia lenne!

Kívülről várjuk a megoldást, de ezt én nem tartom jónak. Mert várunk és kívülre helyezzük és panaszkodunk, de nincs eredmény. Te tedd meg az első lépést!

Minden egyes embernek igenis szüksége lenne egy legalább fél éves bármilyen terápiára, természetgyógyászra, segítségre, ülésre, ami neked szimpatikus. 

Remélem egyszer ez is fontos lesz!

Ismerjétek meg magatokat, induljatok el az úton, legyetek boldogabbak, sikeresebbek és egészségesebbek testileg és lelkileg!

Elérhetőségeim:

Heinrich Nóra

www.lelkiedzo.hu

E-mail: lelkiedzo@gmail.com

Lelki edző oldal (Facebook)

EFT kedvelők csoportja (Facebook)

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCN2g6baSllRAIvmzkhQfa5w

 

süti beállítások módosítása